JE HUIS VOORZIEN VAN ALLE GEMAK

VOOR NU EN VOOR LATER

In Parkbuurt worden de woningen standaard voorzien van Heijmans SlimWonen. Met het huisbesturingssysteem SlimWonen heb je de mogelijkheid om je huis te besturen en te monitoren. Ook als je niet thuis bent.

slimwonen

Interactief huis

SlimWonen laat je op een aantrekkelijke manier kennis maken met een interactief huis. Het systeem biedt op een laagdrempelige manier oplossingen op het gebied van comfort, sfeer, gemak en veiligheid. Je bepaalt zelf welke functies je gebruikt en hoe vaak.

Standaard is het systeem voorzien van een alles-uit-knop bij de voordeur. Zo schakel je eenvoudig alle aangesloten lampen en apparaten uit wanneer je je huis verlaat. Wel zo makkelijk. Je nieuwe huis is ook voorzien van rookmelders. We hopen dat je deze nooit nodig hebt maar mocht dat wel zo zijn dan gaan bij een rookalarm alle lampen aan. Zo kun je makkelijker en veilig de weg naar buiten vinden.Wanneer je op vakantie gaat geef je dat eenvoudig aan in het systeem. Dat speelt dan een aanwezigheidssimulatie af gebaseerd op jouw eigen eerdere gebruik. Zo lijkt het net alsof er écht iemand thuis is.

Afstandsbediening voor het hele huis

SlimWonen bestaat uit een uitgebreide basisinstallatie die aangepast kan worden aan persoonlijke behoeftes. Het biedt de mogelijkheid om je huis te besturen met schakelaars aan de wand, maar ook vanaf mobiele apparatuur via een app. Zo maak je van je smartphone of tablet een afstandsbediening voor het hele huis. Het systeem is ook eenvoudig vanaf een computer te bedienen. De producten van SlimWonen zijn direct bij oplevering te besturen vanuit huis. De volgende basisfunctionaliteiten worden standaard aangebracht:

  • De ’huis-verlaten’ schakelaar in de hal – Met één druk op deze knop worden alle wandcontactdozen en lichtpunten, die in je woning zijn aangesloten op de huisbesturing, uitgeschakeld.
  • Alle vaste lichtpunten gekoppeld – Via een app op je smartphone en/of tablet zijn alle vaste wand- of plafondlichtpunten te bedienen.
  • Gekoppelde wandcontactdozen – Zowel handmatig als via een app aan te sturen.
  • Rookmelders gekoppeld – Wanneer een rookmelder een alarm geeft, gaan automatisch alle vaste lichtpunten in een woning aan.
  • Energiemonitor in de meterkast – De energiemonitor biedt inzicht in het actuele en historische gas- en elektriciteitsverbruik van de woning.
  • Instellen van tijdklokken, sfeerscènes en acties – Eenvoudig aan te maken via de app.

 

Wil je nog meer weten over Heijmans SlimWonen? Lees dan het artikel op de website van Heijmans N.V. Voor overige vragen neem contact op met Heijmans of met één van de makelaars. 

SlimWonen Contact