In verkoop
Parkbuurt fase 5

Schoolrijwoningen en Schoolhoekwoningen vanaf
€ 325.000,- v.o.n.

Facebookchat 

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten. 

Chat via Facebook

www.facebook.com/parkbuurt

Contact met het verkoopteam

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het verkoopteam. 

Stuur een e-mail! 

 

 

Stappenplan

Stap 1: Parkbuurt fase 5

Wonen in Parkbuurt fase 5 is uniek om verschillende redenen. Op een steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet worden 23 energiezuinige koopwoningen gerealiseerd. Bestaande uit 15 schoolrijwoningen en 8 hoekwoningen. De woningen zijn gelegen op de locatie van de Brasemschool en zijn gelegen  tegenover het Oedevlietsepark. In de directe omgeving liggen winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen. In Hoogvliet is het zowel genieten van de voordelen van de grote stad als van rust en gemoedelijkheid.

Fase 5 is de laatste fase van Parkbuurt. Met woningen die net even wat anders zijn ontworpen dan de eerste vier fasen. In fase 5 staat betaalbaar wonen, werken, sporten en recreëren centraal. Heb je interesse? Schrijf je dan nu in. Je kunt je inschrijven tot en met 30 juni 2021 a.s. De belangstelling in de vorige fases was groot, dus zorg dat je op tijd bent!

Locatie

 

Stap 2: Bekijk de woningen

In fase 5 worden twee-en-een-half-laagse Schoolrij- en -hoekwoningen aangeboden. De woningen hebben privé achtertuinen en de bouwnummers 18-23 hebben zelfs een eigen parkeermogelijkheid op eigen terrein. Wel zo makkelijk.

De overige woningen parkeren op het gemeenschappelijke parkeerterrein. Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats, met op aanvraag de mogelijkheid voor een elektrische oplader voor de auto. De 15 Schoolrijwoningen zijn 111 m2 groot. De 8 Schoolhoekwoningen zijn 118 m2 groot, waarbij een enkele woning zelfs 135m2 is. Ben jij benieuwd welke woning het beste bij jou past?

Via de woningzoeker kun je gemakkelijk zien welke woning waar ligt. Beide typen zijn anders, maar ze hebben één ding gemeen; gelegen in een kindvriendelijke buurt, met een heerlijke gemeenschappelijke tuin, waar je als kind heerlijk kunt spelen.

Woningaanbod

 

Stap 3: Bekijk de documentatie

Alle documentatie, waaronder de brochure, prijslijst en woningplattegronden, zijn digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Stel je vraag aan het verkoopteam. Ze staan op 22 juni van 17.00 – 19.00 uur voor je klaar. Vanaf 23 juni kun je het verkoopteam tijdens kantooruren bereiken. 

Downloads Contact 

 

Stap 4: Laat een financiële scan doen.

Het kopen van een woning roept ook veel financiële vragen op. Wij adviseren je, om voordat je je inschrijft, in gesprek te gaan met een financieel adviseur, zodat je jouw financiële situatie goed in beeld hebt. Je kunt geheel vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen bij de Woonadviesgroep via onderstaande button. Vanzelfsprekend staat het je vrij om een andere financieel adviseur in te schakelen. 

WoonAdviesGroep

 

Stap 5: Inschrijven

De inschrijfperiode voor fase 5 is gesloten. Op vrijdag 2 juli worden de woningen toegewezen. Ben je niet gebeld, dan sta je automatisch op de reservelijst. Over de loting en de reservelijst doen wij geen uitspraken.

Heb jij je inschrijven dan moet je bij de Schoolrijwoning rekening houden met een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om voorrang te krijgen bij de loting. Om de Schoolrijwoningen voor de juiste doelgroep beschikbaar te maken én te behouden, worden ze onder de huidige marktwaarde verkocht. Dit betekent dat er een aantal extra selectie criteria en bijzondere bepalingen voor de Schoolrijwoningen zijn: ( bouwnummers 2 t/m 4, 7 t/m 10, 13 t/m 16, 19 t/m 22 ):

Selectiecriteria

  • Ben je (of één van jullie) op dit moment woonachtig in Hoogvliet Rotterdam? Dan krijg je bij eventuele meerdere inschrijvers voorrang.
  • Ben je (of één van jullie) op dit moment woonachtig in Rotterdam? Dan krijg je bij eventuele meerdere inschrijvers voorrang.
  • Het gezamenlijk inkomen is maximaal € 75.000,- (op jaarbasis).

Let op: er wordt naar bewijzen van het jaarinkomen gevraagd bij het eerste optiegesprek van de woning.

Bijzondere bepalingen:

  • De eerste 5 jaar mag je (mogen jullie) er alleen zelf wonen.
  • En een anti-speculatiebeding is van kracht voor een periode van 5 jaar
  • Zie voor meer informatie over de zelfbewoningsplicht of het anti-speculatiebeding de model koopaannemingsovereenkomst en/of de concept modelakte van levering.

Voor alle 23 woningen geldt:

  • Indien er veel inschrijvers zijn wordt er door de notaris geloot op het eerste aangegeven bouwnummer bij de voorkeuren.