Parkbuurt fase 4

De bouw is inmiddels gestart!

Heijmans Vastgoed
Hetty van Doorn 
Commercieel manager
Oostmaaslaan 71
Rotterdam
+31 (0)10 266 28 00
info@parkbuurt010.nl

Synchro Wonen
Eric Hogendoorn
Makelaar 
Middenbaan Noord 124 
Hoogvliet RT
+31 (0)10 216 11 10
info@synchrowonen.nl

Woonvisie Makelaars
Cas Langstraat
Makelaar
Reyerdijk 123
Rotterdam
+31 (0)10 292 30 00
info@woonvisiemakelaars.nl

Stappenplan

Stap 1: Parkbuurt fase 4

Wonen in Parkbuurt fase 4 is uniek om verschillende redenen. Op een steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet worden 30 energie-neutrale koopwoningen gerealiseerd. Het park loopt letterlijk tussen de woningen door, zodat de nieuwe bewoners echt het gevoel hebben in een park te wonen. Bovendien heeft Parkbuurt fase 4 een goede ligging. Je kijkt namelijk direct op de dijkzone én Visserijgriend. Bovendien liggen winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen allemaal in de directe omgeving. In Hoogvliet is het zowel genieten van de voordelen van de grote stad als van rust en gemoedelijkheid.

Fase 4 is de volgende fase van Parkbuurt. Met woningen die net even wat anders zijn ontworpen dan de eerste drie fasen. Hier staat wonen, werken, sporten en recreëren centraal.

In fase 1 , 2 en 3 van Parkbuurt hebben we veel klanten moeten teleurstellen, de woningen waren heel snel uitverkocht. Zorg dat je er op tijd bij bent. En schrijf je in op jouw favoriete bouwnummer! 

Hoogvliet Woningtypes

 

Stap 2: Bekijk de woningen

In fase 4 worden 3-laagse Twee-onder-een-kapwoningen en Parkherenhuizen aangeboden. De woningen hebben royale achtertuinen, eigen parkeermogelijkheden en een directe aanlooproute vanuit de tuin  naar het Oedevlietsepark en de Visserijgriend. Ook zijn alle woningtypen uitgerust met een pergola in de voortuin.

Bekijk de informatie van de 2 verschillende woningtypes en ga op zoek naar de woning die het beste bij jou past! Via de woningzoeker kun je gemakkelijk zien welke woning waar is gesitueerd en per bouwnummer kijken naar de specificaties van de geselecteerde woning. Beide type zijn anders, maar ze hebben één ding gemeen; gelegen in een kindvriendelijke buurt. Met een heerlijke gemeenschappelijke binnentuin, waar je als kind ongestoord kunt spelen.

Woningtypes Woningaanbod

 

Stap 3: Bekijk de documentatie

De verkoopdocumentatie, waaronder de brochure en de prijslijst, vind je onder aan deze pagina. Heb je een vraag? Bekijk dan het veel gestelde vragen document (FAQ) of stel je vraag aan het verkoopteam. Wij staan voor je klaar! Overige stukken, zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving én factsheets over het sanitair en tegelwerk kun je vinden op de pagina Downloads. 

Contact Downloads

 

Stap 4: Laat een financiële scan doen.

Het kopen van een woning roept ook veel financiële vragen op. Wij adviseren je dan ook om voordat je je inschrijft in gesprek te gaan met een financieel adviseur, zodat je jouw financiële situatie goed in beeld hebt. Je kunt geheel vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen bij de Woonadviesgroep of bij de Hypotheekshop Hoogvliet via één van de onderstaande buttons. Vanzelfsprekend staat het je vrij om een andere financieel adviseur in te schakelen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of  het financieel adviesgesprek al wel of niet heeft plaatsgevonden

WoonAdviesGroep Hypotheekshop Hoogvliet

 

Stap 5: Schrijf je in!

Bekijk het actuele aanbod op de pagina ‘Woningaanbod’ en schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummer(s)!

Woningaanbod Inschrijven fase 4

Bekijk alle documentatie

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.