De eerste koopaannemingsovereenkomsten zijn getekend

Welkom in Parkbuurt!

Deze week tekenden Nick en Cathy de koopaannemingsovereenkomst voor hun hoekeengezinswoning in het project Parkbuurt te Hoogvliet Rotterdam. Dolgelukkig met het verkregen bouwnummer naar hun keuze. Veel bedenktijd voor het tekenen van de koopaannemingsovereenkomst hadden ze niet nodig. Van harte gefeliciteerd met de aankoop van jullie woning! 

Ook Balasubramanian en Vasanthi tekenden deze week de koopaannemingsovereenkomst voor hun twee-onder-een-kapwoning in het project Parkbuurt. Ook van harte gefeliciteerd met de aankoop van jullie woning. 

Wij heten beide gezinnen van harte welkom in Parkbuurt. Wij wensen jullie met jullie gezin, namens het hele salesteam van Parkbuurt, heel veel woongeluk straks in het Park! Een prachtige plek voor het maken van nieuwe herinneringen. 

Op dit moment staan alle woningen onder optie. Al liefst 3 woningen zijn definitief verkocht. Met zoveel inschrijvers, 110 stuks, voor de eerste fase hebben we een groot aantal geïnteresseerden moeten teleurstellen. Voor ons ook een beetje dubbel; heel fijn dat er zo’n grote interesse voor Parkbuurt bestaat, maar ook wij vinden het jammer dat we veel mensen moesten teleurstellen. 

Echter niet te lang getreurd, we zijn gelijk na de bouwvakantie gestart met het voorbereiden van de benodigde zaken voor de introductie van de volgende fase. Dit zal medio oktober 2019 plaatsvinden.