De verkoop van fase 1 is gestart!

De verkoop van Parkbuurt is nu officieel gestart!

 
Wonen in het Oedevlietsepark, hoe uniek is dat?
De verkoop van de eerste 28 woningen in Parkbuurt, Hoogvliet is gisterenavond succesvol van start gegaan. Vele geïnteresseerden hebben de brochure in ontvangst genomen en even de sfeer kunnen proeven van het park. Vanaf nu kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning via het digitale inschrijfformulier op de site.

Verkoopdocumentatie online

Vanaf nu is de gedetailleerde informatie over de woningen beschikbaar op de website. Onder ‘downloads’ bekijk je de brochure, prijslijst, verkooptekeningen en de optiemogelijkheden. Met hulp van het woningaanbod overzicht kan je eenvoudig de bouwnummers met elkaar vergelijken en op zoek naar jouw droomwoning!

Kon je gisteren niet aanwezig zijn bij het event op locatie? En wil je de brochure graag hardcopy ontvangen? Loop dan gerust langs bij een van de makelaarskantoren voor een exemplaar.

Bekijk het woningaanbod op de kaart

Bekijk de verkoopdocumentatie

 

Schrijf je in!

Vanaf nu is het mogelijk om je digitaal in te schrijven voor de woning(-en) van jouw voorkeur via het formulier op de site. De inschrijving sluit op vrijdag 12 juli a.s. om 18.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats, de uitkomst hiervan zal uiterlijk vrijdag 19 juli per e-mail of telefonisch worden met je worden gecommuniceerd.

De inschrijfperiode is gesloten. Wil je op de hoogte blijven voor de volgende fases? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via formulier onderaan deze pagina. 

Vragen?

Heb je n.a.v. de verkoopdocumentatie of de verdere procedure nog vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met een van de verkoopadviseurs van Parkbuurt, we helpen je graag!