Even voorstellen de makelaars van Parkbuurt

maak kennis met het salesteam

De makelaarskantoren Woonvisie Makelaars en SynchroWonen verkopen Parkbuurt (de start verkoop van fase 2 is op 30 oktober 2019). Zij staan vanaf nú voor je klaar om vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de woningen van Parkbuurt Hoogvliet. Een heerlijke plek, waar ook vanaf de veranda volop van het park kan worden genoten en waar kinderen veilig spelen.

Woonvisie makelaars

Woonvisie Makelaars

Vanuit het prachtige pand van Woonvisie in IJsselmonde wordt enthousiast gewerkt om jouw woonwensen te verwezenlijken. Woonvisie biedt je zekerheid, duidelijkheid en vakkundigheid tijdens het gehele proces. Komt jouw droomhuis in Parkbuurt? Nieuwbouw kopen is speciaal! Om het aankooptraject voor jou zo duidelijk mogelijk te maken kun je Cas Langstraat benaderen, met daarachter een enthousiast team die jullie vlekkeloos door het gehele proces loodsen. Benieuwd wat jouw huis nu waard is? Plan vast een vrijblijvende waardebepaling met ons in! Tijdens een waardebepaling maken we kennis met elkaar en geeft de makelaar een indicatie van de waarde van je woning. Goed om te weten, als je van plan bent om te gaan verhuizen! We helpen je graag! Tot snel!

Synchro Wonen makelaars

SynchroWonen

Centraal in het winkelcentrum ‘De Binnenban” te Hoogvliet kun je het kantoor van SynchroWonen vinden. Een woning kopen in Parkbuurt? Bij SynchroWonen kun je gewoon even binnenlopen om de brochure van parkbuurt op te halen. SynchroWonen kijkt met je mee en geeft je zekerheid, duidelijkheid en vakkundigheid tijdens het gehele proces. Nieuwbouw kopen blijft speciaal! Of het nu je eerste of een van je laatste woningen is. Om het aankooptraject voor jou zo duidelijk mogelijk te maken is er voor Parkbuurt een vast aanspreekpunt. Voor Parkbuurt is dat Mark Westdorp. Benieuwd wat jouw huis nu in Hoogvliet waard is? Plan vast een vrijblijvende waardebepaling met ons in! Tijdens een waardebepaling maken we kennis met elkaar en geven we een indicatie van de waarde van je woning. Goed om te weten, als je van plan bent om te gaan verhuizen! We helpen je graag! Tot snel!

Cas Langstraat (makelaar)
Reyerdijk 123
3079 NC Rotterdam 
E: info@woonvisiemakelaars.nl
T: +31(0)10 292 30 00

Mark Westdorp (makelaar)
Middenbaan Noord 124
3191 EK Hoogvliet, Rotterdam 
E: info@synchrowonen.nl
T: +31(0)10 216 11 10

Kom jij ook naar het start verkoop event op 30 oktober a.s.? Meld je dan wel even aan!

Aanmelden start verkoop