In verkoop

Parkbuurt fase 2

Het start verkoop event op woensdag 30 oktober jl. van Parkbuurt fase 2 was een succes! Inmiddels stromen de inschrijvingen binnen! Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete bouwnummer van Parkbuurt fase 2? Zo ja, dan hoef je niets meer te doen. In de week van 18 november 2019 laten wij alle gelukkigen weten of dat zij een woning krijgen toegewezen. 

Nog niet ingeschreven? Maar heb je wel interesse? Je kunt je nog tot a.s. vrijdag 8 november 2019, 18:00 uur inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). 

Inschrijven 

Parkbuurt is uniek wonen

 

Wonen in Parkbuurt is uniek om verschillende redenen. Het park loopt letterlijk tussen de woningen door, zodat de nieuwe bewoners echt het gevoel hebben in een park te wonen. Bij Parkbuurt fase 2 worden er 59 woningen in verkoop gebracht. Deze woningen zijn verdeeld over hofje 3 en 4. Bovendien heeft Parkbuurt een goede centrale ligging in Hoogvliet. Er worden 27 Rijwoningen, 15 Eengezinswoningen hoek, 5 Herenhuizen en 12 Twee-onder-één-kap herenhuizen aangeboden. Vanuit Parkbuurt is het ritje naar je werk en op een steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet dus een snelle boodschap is zo gedaan. Met het park in de voortuin en de ideale ligging rennen de kinderen de hele middag ongestoord rond in het park. De woningen hebben royale achtertuinen, eigen parkeermogelijkheden en een directe aanlooproute vanuit de hofjes naar het park. Ook zijn alle woningtypen uitgerust met een veranda in de voortuin waardoor bewoners zoveel mogelijk van het park beleven. Winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen liggen allemaal in de directe omgeving. In Hoogvliet is het zowel genieten van de voordelen van de grote stad als van rust en gemoedelijkheid. Meer informatie over de verschillende woningtypes? Bekijk het aanbod.

 

Wonintypes Woningaanbod Inschrijven