Overeenkomst getekend tijdens de PROVADA

overeenkomst tekenen tijdens provada

Heijmans en de gemeente Rotterdam hebben tijdens de vastgoedbeurs PROVADA een ontwikkelovereenkomst gesloten voor het nieuwbouwproject Parkbuurt in Hoogvliet. Het project omvat het gefaseerd realiseren van in totaal 137 energieneutrale grondgebonden koop- en vrije sector huurwoningen* (EPC 0,0) aan het Oedevlietsepark. In het project wordt het park als uitgangspunt genomen voor het creëren van een gezonde woon- en leefomgeving. Ook worden duurzame materialen gebruikt. 

Met Parkbuurt, die onderdeel is van de grotere gebiedsontwikkeling rond het Oedevlietsepark, wil de gemeente Rotterdam bijdragen aan het creëren van een divers woningaanbod in Hoogvliet. 

In het natuurinclusieve project zet Heijmans in op het creëren van een gezonde woon- en leefomgeving en neemt daarbij het bestaande Oedevlietsepark als natuurlijk uitgangspunt. Zo worden uiteenlopende (klim)planten en natuurlijke erfafscheidingen toegepast. Om regenwater af te voeren is voorzien in halfopen bestrating in delen van het project. 

Lees hier het volledige persbericht

 

 

* In het project Parkbuurt worden vrije sector huurwoningen in het hoge marktsegment aangeboden. Heijmans verzorgt niet de verhuur van de vrije sector huurwoningen. Deze woningen worden ter zijner tijd aangeboden door de verhuurder. Wanneer mogelijk informeren wij je waar je terecht kunt voor informatie.