Veel belangstelling tijdens Sneak Preview

sneak preview parkbuurt

Afgelopen maandag 3 juni organiseerde Heijmans een Sneak Preview van nieuwbouwproject Parkbuurt. Meer dan 200 bezoekers kwamen een kijkje nemen welke woningtypen ontwikkelaar Heijmans in het Oedevlietsepark in verkoop gaat brengen.

Ontwikkelaar Waldi van der Wilk presenteert:

“In Parkbuurt is ruimte voor 137 koopwoningen. Opvallend is dat iedere woning een mooie veranda in de voortuin krijgt. Zo geniet je vanuit je woonkeuken maximaal van het park, je kunt heerlijk onder de veranda zitten of de kinderen voor de deur zien spelen. Verder kenmerken alle woningen zich door een breedte van 6 meter. Dat geeft meer indelingsvrijheid, voor een brede woonkeuken bijvoorbeeld en heel veel vloeroppervlak in huis.”

Heijmans heeft eveneens de bandbreedte van de verkoopprijzen uitgelegd. De rijwoningen met drie slaapkamers en een zolder zullen vanaf drie ton in de verkoop gaan. Herenhuizen en tweekappers met zes slaapkamers beginnen vanaf € 375.000 vrij op naam. Waldi: “Dit zijn moderne, slimme woningen. Alle woningen krijgen SlimWonen automatische huisbesturing en zijn energieneutraal, oftewel EPC=0. Dat betekent dat alle energie die nodig is om het huis te verwarmen door (de installaties van) het huis zelf worden opgewekt. Iedere woning krijgt 8 à 9 zonnepanelen. Beter voor het milieu én je portemonnee.”

Hetty van Doorn, commercieel manager bij Heijmans en verantwoordelijk voor de verkoop, is enthousiast:

 

“Wij zijn enorm verheugd met de grote belangstelling. Ik heb veel mensen uit Hoogvliet gesproken, maar ook bezoekers uit andere delen van de regio Rotterdam. Iedereen roemt de locatie, de woningbreedte en de veranda met de mooie ligging aan het park.

 

Op 3 juli is de start verkoop van fase 1, na goedkeuring van de gemeente Rotterdam. Dat is een bescheiden aantal van ‘maar’ 28 woningen. Dat is een bewuste keuze, want zo ben je welhaast verzekerd dat de bouw heel snel start. De investeerder geeft aan de 22 woningen in de markt te brengen in de vrije huursector in hoge marktsegment in Hoogvliet. Afhankelijk hoe snel de eerste fase is uitverkocht, gaat kort daarop de tweede fase in verkoop.

Om straks goed voorbereid te zijn voor de start verkoop, raad ik je aan om voor de waardebepaling van je bestaande woning alvast contact op te nemen met één van de makelaars. Bel met Woonvisie makelaars 010-2923000 of Synchrowonen 010-2161110. Of alvast in gesprek te gaan met één van de financieel adviseurs voor een persoonlijk financieel advies. Mail met Woon Advies Groep of Hypotheekshop voor een afspraak.

Vanaf de start verkoop zijn alle prijzen per bouwnummer bekend, net als uitgebreide tekeningen en een complete brochure. Natuurlijk melden we de start verkoop te zijner tijd in een nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven? Meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief.