Winkelcentrum Hoogvliet 

De Binnenban en Rijkeeplein zijn samen het gezellige Winkelcentrum Hoogvliet. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Naast winkelketens en drie grote supermarkten vind je hier ook diverse kleine en middelgrote ondernemers, die voor een optimaal winkelaanbod zorgen. Naast dat je hier dagelijks (rolstoel vriendelijk) kan winkelen, heeft het winkelcentrum elke laatste zondag van de maand ook tussen 12.00 en 17.00 uur koopzondag.  

In december 2021 zijn er extra koopzondagen en koopmomenten. Zoals op zondag 12 en zondag 19 december van 12.00 tot 17.00 uur en op donderdag 2 december en woensdag 22 december zijn er extra koopavonden tot 21.00 uur. (De openingstijden van de winkels kunnen afwijken. Kijk op de website van jouw favoriete winkel voor de actuele openingstijden.) Dit is uiteraard als de huidige corona-maatregelen het op dat moment toelaten.  

Weekmarkt in Hoogvliet! 

Elke donderdag is het markt op de parkeerplaats van Middenbaan-Noord. Hier staan 115 verschillende soorten kramen, waardoor het de grootste weekmarkt van Rotterdam is! Let op: in verband met de opbouw van de markt is het verboden om te parkeren op de parkeerplaats Middenbaan-Noord vanaf woensdag 18:00 uur tot en met donderdag 18:00 uur. 

Bezoek Winkelcentrum Hoogvliet  

Het winkelcentrum is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren doe je voor de deur op de grote parkeerplaats aan de Middenbaan-Noord en aan de Bingerden/Wierse. Op beide parkeerplaatsen kun je gratis je auto parkeren. Er zijn enkele oplaad- en mindervaliden plaatsen beschikbaar. 

Liever je auto in een parkeergarage zetten? De entree van de parkeergarage is aan De Klencke, aan de kant van de scholen. Hier parkeer je gratis je auto tijdens openingstijden. In de parkeergarage zijn ruim 250 parkeerplaatsen beschikbaar en uitrijden kan 24 uur per dag. Let wel op, ga altijd met je parkeerkaart langs de betaalautomaat. Zelfs bij het gratis parkeren. 

Kom je met het OV naar het winkelcentrum? Bekijk dan onderstaande mogelijkheden of plan je reis op www.9292.nl:  

Metro: vanaf station Hoogvliet neem je RET stadsbus 61, 62 63 of 64 

Bus: RET stadsbus 61, 62, 63 of 64 

 

Benieuwd naar wat Winkelcentrum Hoogvliet te bieden heeft? Bekijk de website: www.winkelcentrum-hoogvliet.nl