Wonen in een park, met bomen en speelgelegenheid

Parkbuurt bestaat uit 137 koopwoningen verdeeld over 5 hofjes. De voorzijde van de woningen hebben een veranda en zijn direct verbonden met het Oedevlietsepark. De royale achtertuinen liggen besloten en geven veel privacy. Parkbuurt bestaat uit diverse typen eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen. En elke woning heeft een eigen parkeerplaats. De verkoop van de eerste fase verloopt goed. En we hebben helaas vele geïnteresseerden moeten teleurstellen.Het ziet er naar uit dat we medio oktober uitverkocht zullen zijn. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om de volgende fase van parkbuurt in verkoop te brengen, naar verwachting medio oktober. De prijzen van de volgende fase maken we zo spoedig mogelijk bekend. Blijf op de hoogte en mis de start verkoop van fase 2 niet en schrijf je in voor de nieuwsbrief, als je dat nog niet gedaan hebt.

 

Aanmelden nieuwsbrief 

Eengezinswoning (rijwoning) 

Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 6 meter en een oppervlakte vanaf ca. 132 m2. Dat geeft veel extra ruimte en meer indelingsvrijheid voor je interieur. De begane grond heeft een ruime woonkeuken met een directe aansluiting op de veranda. Op de eerste verdieping krijg je 3 slaapkamers en een complete badkamer. De riante zolder is vrij in te richten met verschillende indelingen.

Natuurlijk kun je je woning op meerdere manieren uitbreiden. Dit is een heerlijke woning om in te leven! Energiezuinig en ruim, met vloerverwarming en inclusief Heijmans SlimWonen huisbesturing.

 

Eengezinswoning (hoekwoning) 

De hoekwoningen zijn perfect voor tuinliefhebbers. Deze kavels geven nog meer ruimte om het huis. Ook deze woningen zijn maar liefst 6 meter breed, vanaf ca. 132 m2 en op de eerste verdieping 3 slaapkamers én een riante zolder. Met veranda en diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Uiteraard met energiezuinige stadsverwarming, vloerverwarming op iedere verdieping en Heijmans SlimWonen huisbesturing.

 

Herenhuis

Dit is een bijzondere, extra ruime woning vanaf ca. 154 m2. Dankzij het platte dak biedt de derde woonlaag drie volwaardige slaapkamers. Zo heb je maar liefst 6 slaapkamers! Je kunt natuurlijk ook een andere indeling kiezen met riantere slaapkamers of een extra badkamer.

Uiteraard met energiezuinige stadsverwarming, vloerverwarming op iedere verdieping en Heijmans SlimWonen huisbesturing.

 

Twee-onder-één-kap herenhuis

Een half-vrijstaande woning vanaf ca. 154 m2, met veranda en vrij uitzicht over het Oedevlietsepark. Verder krijg je drie volwaardige woonlagen (dus maximaal 6 slaapkamers) en een tuin rondom het huis. Zo kun je je tuin bereiken via de achterpoort en zijpoort.

Uiteraard geleverd inclusief één complete badkamer, vloerverwarming op iedere verdieping en Heijmans SlimWonen huisbesturing.

 

 

Veranda

Ook beschikken alle woningen over een kwalitatieve veranda aan het park. Haal het park naar binnen, door de dubbele deuren lekker open te zetten. De veranda, begroeid met Blauwe Regen, zorgt voor een kleurrijk en beschut plekje in de schaduw.

Modern comfort 

Alle woningen bieden het comfort dat je verwacht. Luxe, slim en duurzaam. Met volop ruimte, of je nu kiest voor een woning van 3 of 6 slaapkamers. Iedere woning krijgt vloerverwarming (op iedere verdieping!) en Heijmans SlimWonen maakt je huis niet alleen duurzamer en zuiniger, je bedient je huis voortaan ook via je mobiel.

Het gemak van een eigen parkeerplaats

Iedere woning in Parkbuurt heeft een privé parkeerplek op het mandelig parkeerterrein in de hofjes. Wie meer nodig heeft, kan een extra parkeerplek bijkopen. Zo ben je altijd verzekerd van gereserveerde plekken. Ook aan bezoekers is gedacht; de straten rondom het plan krijgen extra parkeerhavens.

 

Binnen naar buiten

Parkbuurt is ontworpen zodat het park en de tuin bij je woonkamer betrokken worden. De openslaande deuren aan de voorzijde maken een prachtige verbinding met de veranda en het park. De achtertuinen zijn zongericht en helemaal van jou. In deze tuinen wordt een vrijstaande berging geplaatst.

Architect Parkbuurt

Wonen in een park vráágt natuurlijk om de natuur in je plan te betrekken!

Parkbuurt is een project met een ‘natuurinclusief’ ontwerp van Mark Boschman van RoosRos Architecten. Het stedenbouwkundig ontwerp heeft het bureau Plein06 verzorgd. In het park wordt de juiste beplanting aangebracht voor een gebalanceerde biodiversiteit en dieren worden geholpen met nestkastjes.

Rondom de veranda’s en in de hofjes worden natuurlijke afscheidingen gemaakt met heggen en beukenhagen. Sommige woningen krijgen spandraden waarlangs slingerplanten groeien. De bestrating in de hofjes is halfopen. Dat geeft een groene aanblik en is ook nog eens waterdoorlatend. Een groene omgeving zorgt eveneens voor minder hittestress in warme zomers en maakt in natte jaargetijden beter waterbeheer mogelijk. Zo maken we een fijne woonomgeving voor mens en dier.

EPC 0

Duurzaam én de voeten warm

De woningen in Parkbuurt zijn duurzaam, gasloos en helemaal klaar voor de toekomst. De vloerverwarming wordt in alle woningen op alle verdiepingen geplaatst en daarmee zijn er geen radiatoren in de woningen. De verwarming is aangesloten op Stadsverwarming, waardoor je zelf geen onderhoud aan de verwarming hoeft te plegen. Door de toepassing van stadsverwarming, goede isolatie en zonnepanelen zijn de woningen energie neutraal (EPC = 0). Dit betekent dat je een extreem zuinige woning hebt, waardoor je altijd een prettig klimaat hebt in de woning én kosten bespaart op je energie. Meer weten over de duurzaamheid van Parkbuurt? Neem contact op met ons verkoopteam. Vraag ook eens naar de mogelijkheden met betrekking tot een duurzame hypotheek.